Tradíciók mentén Csehországból

Bécsiszelet póréhagymás burgonyasalátával, ahogy Figlmüller-nél készítik

2,990 Ft

Wiener schnitzel – breaded pork chops with potato salad

Konfitált vaddisznótarja Kerskoból, áfonyás gombaraguval, pirított zsemleknédlivel

4,890 Ft

Wild boar confit from Kersko, served with blueberry-mushroom ragout and toasted napkin dumplings

Párolt marhasült vadas krémmártással és zsemleknédlivel

4,200 Ft

Braised beef slices in creamy root vegetable sauce garnished with bread dumplings

Prágai sertéssült fehérknédlivel és párolt savanyú káposztával

2,990 Ft

Roasted pork with braised white cabbage and dumplings

Ropogósra sült fél kacsa törtburgonyával és almás lilakáposztával

4,900 Ft

Roasted half duck with smashed potato and braised red cabbage with apple slices

Švejk kedvére készült ropogós sült csülök, uborkával és lilahagymasalátával

4,100 Ft

German pork knuckle served with pickles and red onion salad