Előételek
Tatár beefsteak bekeverve, mellé friss zöldekkel, pirítóssal
3,500 Ft
Steak tartare served with fresh vegetables and toast
Füstölt pisztrángfilé, almás zöldségszalmával, waldorf öntettel
2,600 Ft
Smoked trout filet with vegetables and apple waldorf salad
Levesek
Aranyló kakasleves maceszgombóccal, zöldségekkel és hússal, tálban tálalva
1,800 Ft
Rooster broth with matzo ball, vegetables and meat
Tradíciók mentén Csehországból
Švejk kedvére készült ropogós sült csülök, uborkával és lilahagymasalátával + extra köret
4,800 Ft
German pork knuckle served with pickles and red onion salad + extra
Párolt marhasült vadas krémmártással és zsemleknédlivel
4,500 Ft
Braised beef slices in creamy root vegetable sauce garnished with bread dumplings
Ropogósra sült fél kacsa pároltkáposztával és burgonyagombócokkal
4,900 Ft
Roasted half duck with smashed potato and braised cabbage and potato dumplings
Švejk kedvére készült ropogós sült csülök, uborkával és lilahagymasalátával
4,100 Ft
German pork knuckle served with pickles and red onion salad
Monarchia ételei
Cézár saláta roppanós zöldsalátalevelekkel, fűszervajas pirított baguette-tel, csirkemellel
2,950 Ft
Ceasar salad with spiced-buttered toast and chicken breast
Tradicionális kemencében sült sólet, füstölt libamellel, főtt tojással
3,700 Ft
Cholent with hard boiled egg and smoked goose breast
Hagymás rostélyos félangolosan (hátszín 200gr) karikaburgonyával mustáros mártással
6,900 Ft
Sirloin steak with with lyonnaise onion, mustard jus and potatoes
Pisztráng filé aranymorzsában, steakburgonyával, olívás zöldsalátával
3,990 Ft
Grilled trout fillet with crispy baked potato wedges and green salad
Libamell bőrén rozéra sütve, rozmaringos-almás tepsis zöldségekkel, tejszínes mártással
5,890 Ft
Rose goose breast served with rosemary spiced vegetables and creamy sauce
Nyúlcombpaprikás, szalonnapörcös tojásos galuskával
4,390 Ft
Authentic rabbit paprikash served with bacon dumplings
Egészben sült sertésszűz, sült paprikakrémmel, brassói burgonyával
3,790 Ft
Pork tenderloin served with pepper sauce and potatoes grilled with onion and bacon
Rókagombás zöldfűszeres rizottó, parmezánforgáccsal és grillezett kecskesajttal
4,500 Ft
Chanterelle risotto with parmesan cheese and grilled goat cheese
Sáfrányos fűszeres csicseriborsó ragu, rizzsel tálalva, vegánoknak ajánlva
2,990 Ft
For vegans – Indian chickpea ragout with rice
Bécsiszelet póréhagymás burgonyasalátával, ahogy Figlmüller-nél készítik
2,990 Ft
Wiener schnitzel – breaded pork chops with potato salad
Rostonsült fogasfilé Kárpáthy gombaraguval, grillezett rákkal és párolt rizzsel
5,400 Ft
Grilled zander fillet with mushroom ragout, grilled shrimps, and rice
Baconbe tekert csirkemell pestos-mozzarellával töltve, parmezános burgonyapürével
3,600 Ft
Chicken breast stuffed with mozzarella and pesto, grilled in bacon, with mashed potatoes
Szalontüdő, avagy pájsli, ahogy Krúdy megálmodta, pikánsan, zsemlegombóccal
2,990 Ft
Sour lungs with napkin dumplings
Gemenci szarvaspörkölt vörösborosan főzve, burgonyás pogácsával
4,500 Ft
Deer goulash (stew) cooked with red wine, served with potato scone
Cézár saláta roppanós zöldsalátalevelekkel, fűszervajas pirított baguette-tel, garnélarákkal
3,750 Ft
Ceasar salad with spiced-buttered toast and garlic shrimps
Sör mellé
Felvidéki sztrapacska szalonnapörccel
2,500 Ft
Sztrapacska – cottage cheese dumplings with roasted bacon
Desszertek
Bécsi almásrétes fahéjas mézzel, vaníliafagylalttal
1,600 Ft
Apple strudel with cinnamon honey and vanilla ice cream
Gundel palacsinta diókrémmel töltve, forró rumos csokoládéval
1,600 Ft
Pencake Gundel Style with hazelnut and hot rum chocolate sauce