Események

Válasszon kedvére rendezvényeink közül

|Események
Események 2018-03-05T12:03:32+00:00
esemenyek

RENDEZVÉNYEINK

Várunk szeretettel

2018. 04. 04-én Quiz játék a Ferdinand Étteremben!

Várjuk az érdeklődő csapatok jelentkezését. Az első három helyezett jutalomban részesül!

  • Kiváló sörök
  • Finom ételek
  • Fergeteges hangulat

Gyertek át szerda este! Kvíz, vetélkedő, nyeremények! A belépés ingyenes

Regisztráció nem szükséges, kommentben jelezheted, hogy hány fős csapattal jössz.

Asztalt foglalni érdemes: +3620 282 8307

A Quiz@ egy csapatjáték, amiben barátokkal együtt játszva kell megoldani különböző feladványokat. A kérdések minden témakört érintenek: általános műveltség, logikai feladványok, képek, filmkockák, zenék felismerése és még sok egyéb.
A Magyarországon egyedi kérdésköröket tartalmazó vetélkedőben, a kreatív gondolkozásra is szükséged lesz és a taktikai érzékedet is használhatod.

Bemutatkozó videónk

Quiz@

www.facebook.com/thequizatKvízjáték csapatoknak, Budapesten, Budafokon és Budaörsön. A részvétel díjtalan, a játékot megnyerő csapat értékes italajándékokat vihet haza.Csapatépítő kvíz is rendelhető céges rendezvényekre telefonon +3620 4957058 vagy e-mailben thequizat@gmail.com

Közzétette: Quiz at – 2017. november 24.

“Köszönjük a legutóbbi estét, nagyon jól éreztük magunkat. Az étel nagyon finom volt, és az egész atmoszféra amit nyújtottál egy igazi gourmet minőség. Még egyszer köszönjük!”

ANGYALOSY NIKOLETT

“Köszönjük a szívélyes vendéglátást, a hangulatos családias atmoszférát, a finom ételeket. Sajnáljuk, hogy libatepertő nem volt, de a különleges barikkolt vöröses színű sör minden várakozáson felüli volt.”

DR. SZABÓ ANTAL

“Tisztelt Martin Úr ! Újból meglátogatva a sörözőt, nem csalódtunk, mert az étel, ital, felszolgálás kifogástalan volt, minden rendben volt, Köszönettel és Üdvözlettel”

Acsay Antal