Események

Válasszon kedvére rendezvényeink közül

|Események
Események 2018-02-17T23:07:07+00:00
esemenyek

RENDEZVÉNYEINK

Várunk szeretettel

2018. 02. 10.  és 2018. 03. 03. között Nemes Károly velencei álarc kiállítása tekinthető meg éttermünkben minden nap 12:oo és 23:oo között.

Várjuk Önöket szeretettel!

  • Kiváló sörök
  • Finom ételek
  • Fergeteges hangulat

alarc

Szelfis játék!

Csinálj egy szelfit a Ferdinand Monarchia Étteremben február 10. és március 03. között a karneváli jelmezbe öltözött babák egyikével, tageld be az étterem Facebook oldalát, valamint a velencei álarc készítés Facebook oldalát, töltsd fel a fotót, és tiéd lehet a kétszemélyes vacsora a Ferdinand Étterem felajánlásával, vagy megnyerheted Nemes Károly Velencei Álarc készítő által készített Colombina maszkot. Sorsolás március 05-én.

“Köszönjük a legutóbbi estét, nagyon jól éreztük magunkat. Az étel nagyon finom volt, és az egész atmoszféra amit nyújtottál egy igazi gourmet minőség. Még egyszer köszönjük!”

ANGYALOSY NIKOLETT

“Köszönjük a szívélyes vendéglátást, a hangulatos családias atmoszférát, a finom ételeket. Sajnáljuk, hogy libatepertő nem volt, de a különleges barikkolt vöröses színű sör minden várakozáson felüli volt.”

DR. SZABÓ ANTAL

“Tisztelt Martin Úr ! Újból meglátogatva a sörözőt, nem csalódtunk, mert az étel, ital, felszolgálás kifogástalan volt, minden rendben volt, Köszönettel és Üdvözlettel”

Acsay Antal